A la Clínica Dental SiDent li complau presentar el nostre servei d’urgències dentals a Manresa dins l’horari laboral.

Amb aquest servei d’urgències dentals volem vetllar i protegir qualsevol incidència dental que sorgeixi.

La nostra clínica dental, amb unes instal·lacions d’última generació, li ofereix la millor atenció odontològica i un equip de professionals especialitzats en cada àrea que podrà atendre qualsevol situació d’urgència dental que es necessiti a Manresa.

La majoria de sol·licituds d’urgències a Manresa tenen a veure amb: fort dolor, infecció aguda, queixals del seny, fractures dentals, aftes bucals i sagnat de genives. Per a tots aquests casos disposem dels millors professionals en cada especialitat.

urgències dentals a Manresa

En quins casos has de venir d’urgències?

El servei d’urgències dentals a Manresa està per tractar aquelles malalties urgents provocades per un problema odontològic.

 

Urgències dentals causades per infeccions:

  • Inflamació de la polpa dentària, que en no disposar de suficient espai en inflamar-se provoca un dolor intens. Les causes més habituals són càries dentals o traumatismes.
  • Pericoronitis és una inflamació de la geniva, acompanyada per una infecció, que es produeix generalment amb l’erupció d’un molar. En els adults sol donar-se quan comença a sortir un queixal del seny  o un tercer molar, mentre que en els nens és freqüent que passi quan està erupcionant el primer molar.
  • Flegmó, és una infecció de teixits tous però en un estat més avançat, amb aparició de pus a la zona.
  • Gingivitis, és la inflamació de les genives. La gingivitis és una forma de malaltia periodontal. La malaltia periodontal és la inflamació i infecció que destrueixen els teixits que suporten les dents. Això pot incloure les genives, els lligaments periodontals i els alvèols dentals (os alveolar). Produeix inflamació de les genives provocant en ocasions sagnat, mal alè, mal de genives, etc. Cal un tractament immediat amb antibiòtics i un tractament de neteja específic.
  • Aftes bucals, són les conegudes úlceres o nafres que apareixen en el teixit mucós (interior de les galtes, base de les genives, vel del paladar, llengua i interior dels llavis). Són molt doloroses i poden ser d’origen víric.

urgències dentals a Manresa

 

Urgències dentals per traumatisme:

  • Fractura d’una dent, si caus o tens un accident, una o diverses dents es poden veure afectades. A Clínica Dental SiDent t’ho solucionem amb les últimes tècniques i els millors professionals.
  • Sagnat post cirurgia, quan el sagnat provocat per l’extracció d’una dent es perllonga en el temps més del que és habitual, cal revisar per què passa.
  • Tractament amb pròtesi o ortodòncia, si de forma natural o per un impacte, pateixes desperfectes en els materials col·locats a la zona oral (descimentación de brackets, fracturació d’una funda, …), has d’acudir immediatament a urgències.
  • Luxació mandibular, a causa d’una excessiva obertura bucal o per un impacte, pot haver danys en l’articulació temporomandibular (ATM). Això pot provocar dolor, debilitat i fins i tot desviació o augment del volum facial.

urgències dentals a Manresa

 

No ho oblidis, si en algun moment tens alguna situació d’urgència dental, contacta amb Clínica Dental SiDent, el nostre servei d’urgències dentals a Manresa.