Si vols ortodòncia invisible a Manresa, la teva clínica és SiDent!

Perquè som especialistes en Invisalign des de fa molts anys. Una de les nostres últimes adquisicions ha estat l’escàner intraoral iTero: la parella perfecta d’ortodòncia l‘invisalign.

                 QUÈ ÉS L’ ORTODÒNCIA INVISIBLE?

Un gran avenç en la odontologia dels últims temps ha estat la ortodòncia invisible. El sistema Invisalign proporciona un tractament ràpid, efectiu, còmode i invisible! D’aquesta manera ens oblidem del tractament tradicional amb brackets, que a part de ser molestos són antiestètics. La ortodòncia invisible ja està a l’abast de tothom, nens i adults

L’ortodòncia invisible ja està a l’abast de tothom, nens i adults.

El sistema invisalign fa servir uns alineadors transparents, que es canvien cada 7-14 dies aproximadament, segons les indicacions de l’especialista. Aquests alineadors apliquen la pressió necessària sobre les teves dents perquè es vagin produint els moviments fins a aconseguir la posició desitjada. S’han de fer servir durant 22 hores al dia, de manera que ens els podem treure per menjar i raspallar-nos les dents  amb total facilitat passar el fil dental, abans de tornar-los a posar. Són ideals també per persones amb problemes de genives justament per facilitar la higiene interproximal. Això també és una gran avantatge respecte a els brackets.

 L’escàner iTero és un gran aliat de la ortodòncia invisible Invisalign, ja que contribueix a la digitalització de tot el procés d’ortodòncia.

         

QUÈ ÉS I COM FUNCIONA L’ESCÀNER INTRAORAL

L’escàner en si mateix té la forma semblant a un raspall elèctric, però més gran.  El posem dins la boca del pacient i l’anem passant per sobre de les dents seguint un recorregut establert.  L ‘ iTero aconsegueix prendre  6000 imatges per segon gràcies a la seva llum òptica amb el làser d’alta precisió. És capaç de captar i reproduir els detalls més petits. La imatge  ens mostra possibles càries, fractures, taques, o altres anomalies de les dents i de les genives. El procés d’escanejat pot durar entre 5 i 10 minuts aproximadament, tot i que podem parar  i descansar en qualsevol moment. És totalment indolor i segur, ja que no  emet cap mena de radiació.

Tots coneixem els típics motllos de guix que obteniem abans prenent mides de la boca amb pastes com la silicona o l’ alginat , i la sensació desagradable i incòmoda  que això produïa, tant en pacients adults, i sobretot  en nens.  El pacient podia arribar a sentir angoixa. Tot això amb l’escàner intraoral itero s’ha acabat.

Aquest dispositiu ens ofereix una imatge instantània en 3D de l’interior de la boca del pacient. Aquesta imatge és nítida i en alta definició, i la podem observar a la pantalla de l’ordinador al moment que l’anem obtenint. Una vegada acabat ens permet mostrar al pacient la seva boca des d’un punt de vista exter ja  que jugant amb la pantalla tàctil  podem girar o ampliar la imatge, i observar-la des de tots els costats.  D’aquesta manera el pacient és més conscient de l’estat real de la seva boca.

Una altra avantatge que ens ofereix iTero és crear una simulació previa del tractament  i mostrar-la  al nostre pacient : l’abans i el després. Això ens permet comentar-la amb ell i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir. Aquesta simulació la podem enviar per correu electrònic de manera que el pacient la pot consultar en qualsevol moment  o compartir amb que vulgui.

VOLS MILLORAR EL TEU SOMRIURE? 

VINE A VEURE’NS A SIDENT.

La nostra ortodoncista, la DRA. Patrícia Ortiz, és especialista en ortodòncia i acreditada per invisalign. És una professional experta i té molts anys d’experiència en ortodòncia invisible. Reserva una cita amb nosaltres: et visitarem, t’explicarem les solucions i opcions de tractament que et podem oferir i aclarirem tots els dubtes que tinguis.