PER QUÈ ES IMPORTANT SUBSTITUIR UNA DENT QUE FALTA? 

Les dents són una part important i essencial del cos humà. cada dent té la seva funció i és important que quan perdem una dent, sigui per càries o per fractura o per malaltia periodontal, pensem en la seva substitució.

Quan perdem una dent, queda un espai que les dents del costat aniran envaint produint així un punt de contacte no tan fort, on queda una impactació d’aliments que pot resultar molesta o fins i tot dolorosa i produir càries.

La peca contrària també s’anirà movent fins a trobar un nou punt de contacte.

Degut a aquest moviment i desplaçament de les dents és fàcil i habitual que es puguin formar càries que requereixin tractament.

implants Si!

Avui dia disposem d’aquest gran avenç que són els implants per poder substituir les peces dentals d’una manera fàcil i gens invasiva per les dents del costat.

clínica dental a Manresa

DR.Miguel Velilla

El nostre cirurgià el Dr. Velilla és un gran professional   i té una  llarga experiència com a implantòleg

Reserva una cita

Vine a Sident i fes una consulta amb el nostre equip de dentistes.

 

ET FALTA UNA DENT?

POSA’T UN IMPLANT A SIDENT

ET  FALTEN MÉS DENTS?

AIXÒ NO ÉS PROBLEMA  A SIDENT TROBAREM LA SOLUCIÓ PER A TU.

HI HA MOLTS TIPUS DE PRÒTESI SOBRE IMPLANTS

 

Poden haver-hi varis tipus de pròtesi, en funció del nombre de dents, de materials diferents, poden ser fixes o semifixes, cimentades o roscades.

Podem posar un implant per una dent si només  falta una. Podem posar un pont si  falten més dents, per exemple dos implants i tres dents o quatre dents, hi ha infinitat de possibles  tractaments que podem fer amb els implants.

implants dentals a Manresa
implants dentals a Manresa

HIGIENE DENTAL A LA CLINICA SIDENT

LA HIGIENE BUCODENTAL A SIDENTL’ higiene dental és fonamental per tenir una boca i unes dents sanes. A la clínica dental SiDent  insistim en aquest aspecte, perquè sabem que una bona higiene dental i un bon manteniment equival a no tenir problemes dentals.Has de...

QUÈ FER QUAN TENS AFTES BUCALS

A la clínica SiDent sabem com de molestes i doloroses poden ser les aftes bucals. Saps què hi ha persones que mai no tindran cap afta bucal!, si tu no ets una d'elles continua llegint.  Aquí tens unes recomanacions per fer-les més lleugeres.    QUÈ  FA...

TREURE UNA DENT QUE FER DESPÉS

TREURE UNA DENT QUE FER DESPÉS

DESPRÉS DE TREURE UNA DENT A la clínica dental SiDent QUE ESTA SITUADA A MANRESA ens plantegem l’extracció dental com l’última opció.Malauradament, és un tractament que s’ha de fer quan ja no es pot salvar la peça dental ja sigui per càries, per traumatisme, per...