Política de privadesa

Política de privadesa de SIDENT.CAT

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de SANIDENT BAGES S.L.L, des d’ara EL TITULAR DEL WEB, responsable i titular del web SIDENT.CAT, amb NIF B63158331 i domicili social a GUIFRÉ EL PILOS 49, 08242 Manresa, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, EL TITULAR DEL WEB informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

EL TITULAR DEL WEB informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que EL TITULAR DEL WEB es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic clinicadental a sanidentmanresa.com A la vegada, li informem que pot contactar amb el EL TITULAR DEL WEB, dirigint-se per escrit a l’adreça d’adreça clinicadental a sanidentmanresa.com o al telèfon 639 055 927.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de SIDENT.CAT