Odontologia mínimament invasiva

Disseny del teu somriure

Sol·lucions individuals

Tractaments integrals

Experiència + tecnologia

Al nostre centre sempre hem aplicat la filosofia de l’odontologia mínimament invasiva, per obtenir el millor resultat amb el mínim tractament possible.

Tenim uns equipaments tècnics innovadors, amb tecnologies modernes, com ara la radiovisiografia, la digitalització d’imatges, càmera intraoral, simulació informatitzada dels tractaments, endodòncia rotatòria, localitzadors àpex, entre d’altres

És quan s’interrelacionen totes les branques de l’odontologia, amb tots els especialistes que cada cas requereixi fins a obtenir una finalització global i satisfactòria del tractament.

La que es basa a prevenir l’aparició de malalties com la càries, la gingivitis,  la periodontitis, detecció precoç del càncer oral, etc.

La que es dedica reparar o restaurar les dents per conservar-les en bon estat el major temps possible.

Per adult i per nens. Oferim diversos sistemes d’ortodòncia, tria el que més t’agradi:

  • Sistema Invisalign  ® digues adéu als brakets. VEURE MÉS

  • Sistema Damon ® brakets auto-lligables. VEURE MÉS

  • Ortodòncia fixa convencional brackets metàl·lics o estètics

  • Ortodòncia interceptiva per als més petits de la casa

És la branca de l’odontologia dedicada a cobrir els espais desdentats o a reforçar amb corones les dents molt malmeses.

Engloba tot el tractament que es concentra en el lligament periodontal, que és l’estructura que uneix les nostres dents a l’ós que les envolta. Si aquest lligament es malmet pot aparèixer la malaltia periodontal (coneguda antigament com a “piorrea”).

Seria la part de l’odontologia amb una finalitat més purament estètica i no només de salut. Aquí hi trobem des de tractament d’emblanquiment dental, com “carilles” de compòsit o de ceràmica, corones de ceràmica, retocs de la posició o del color de les genives, etc.

Són tots els tractaments adreçats a pal·liar o prevenir problemes amb l’articulació de la mandíbula, serrajar o fregament dental (Bruxisme) i problemes del son, com ara els roncs i les apnees.

És l’odontologia que es practica als nens, ja sigui en dents temporals (de llet) o definitives.

En tractaments complexos o bé si el pacient ho prefereix disposem de la col·laboració d’un metge anestesista per practicar la Sedació Conscient.  

En els últims anys, l’èxit de la implantació de la sedació a la cirurgia ambulatòria ha incrementat l’ús d’aquesta tècnica a les clíniques dentals

Habitualment el procediment que s’utilitza és el de la sedació conscient que la podem definir amb com un estat de placidesa induïda per fàrmacs, que permet reduir l’ansietat i la consciència del dolor en el pacient, mantenint tots els reflexes de la via aèria i permeten una resposta a l’estímul físic. És a dir, el pacient està tranquil, no totalment adormit i és capaç de col·laborar amb el cirurgià, facilitant la intervenció.

La sedació conscient és una solució idònia per:

  • Pacients amb dents molt sensibles al dolor.

  • Pacients amb por, fòbia o ansietat.
  • Cirurgia prolongada.

  • Pacients als quals se’ls hagi de controlar alguna malaltia general.

Durant tot el procediment l’anestesista controlarà l’estat del pacient. Aquesta tècnica anestèsica té una baixa complexitat i risc, permetent que el pacient torni al seu domicili, amb la totalitat de la consciència, sense cap problema

És la part de l’odontologia encarregada de substituir les dents absents o irrecuperables amb la col·locació d’implants dentals, on posteriorment s’hi posen les pròtesis. Comptem amb la col·laboració del Dr.Miguel Velilla, un dels millors especialistes en l’ús de cèl·lules mare en l’àmbit de l’odontologia. Per veure més informació a clinicasdentalesvb.com. VEURE MÉS