L’última tecnologia en el tractament d’implants dentals a Manresa:

Clínica Dental SiDent posem al teu abast l’última tecnologia per realitzar els treballs d’implants amb total precisió.

 

Cirurgia maxil·lofacial

La cirurgia oral i maxil·lofacial és una especialitat quirúrgica que inclou el diagnòstic, cirurgia i tractaments, sigui quina sigui l’afecció, relacionats amb els aspectes estètics i funcionals de la boca, dents i cara.

Posem a la seva disposició un experimentat equip de professionals per donar solució a les malalties o problemes que puguin presentar-se, ja sigui falta d’os maxil·lar o mandibular, malalties en la mucosa oral, patologies de l’articulació temporomandibular o traumatismes facials, per exemple.

implants dentals a Manresa

 

Boca completa en 1 día

És la tècnica implantològica de càrrega immediata.
Es realitzarà l’extracció de les peces danyades (en el cas que existeixin), a continuació s’inserten els implants i col·loquem les dents noves. El pacient acaba el seu tractament i surt de la clínica amb les seves dents provisionals “fixes” col·locades en el mateix dia.

Per poder realitzar aquest tractament en 1 sol dia, cal que el pacient es faci un TAC 3D prèviament, ja que aquesta informació es farà servir en el software per a guiar la cirurgia i crear les pròtesis dentals a mida.

implants dentals a Manresa

 

5 solucions en implants dentals a Manresa per a persones amb poc os:

L’existència de poc os maxil·lar dificulta la col·locació d’implants de forma convencional.
A continuació els mostrem tècniques d’implantologia específicament dissenyades per a pacients en aquesta situació.

 

1. Implants zigomàtics

Es basa en un concepte innovador que permet oferir un gran nombre d’avantatges als pacients amb poc os. És una tècnica avançada que consisteix a col·locar uns implants llargs a l’os zigomàtic (àrea del pòmul) per eliminar la necessitat d’empelts ossis.

El mateix dia de la intervenció, es col·loca una pròtesi fixa sobre els implants, que ofereix òptimes prestacions estètiques i funcionals de manera immediata.

Els implants zigomàtics són una solució que aporta seguretat, confort i estètica. Així doncs, retornen als pacients una qualitat de vida de la que feia anys que no gaudien i que creien no poder recuperar.

implants dentals a Manresa

2. Implants curts

El principal avantatge de l’implant curt és precisament evitar l’empelt d’os, una opció eficaç però més invasiva per al pacient. Els implants dentals a Manresa: de 6-8mm. permeten retornar peces definitives de manera senzilla i ràpida a pacients amb una pèrdua severa d’os que feia inviable, en una determinada zona, la utilització d’implants de 12 mm.

Un altre avantatge respecte a les tècniques empeltives és el postoperatori, pràcticament inexistent – fins i tot menor que en un implant normal – al tractar-se d’una peça molt petita i per tant és una tècnica mínimament invasiva.

implants dentals a Manresa

 

3. Empelt ossi

L’empelt ossi és un material de farciment (artificial o autòleg) que es col·loca en els maxil·lars quan, per diferents patologies, aquest os s’ha perdut i cal restablir-lo. El que es pretén amb aquest farciment és induir la regeneració de l’os existent entrant directament a les zones afectades que requereixen suport per a un tractament posterior.

implants dentals a Manresa

 

4. Lateralització del nervi dentari

Durant molts anys, la rehabilitació implantològica a Manresa a la zona posterior mandibular s’ha vist obstaculitzada per la presència del nervi dentari inferior, així com per la reabsorció òssia que depèn en gran mesura, del lapse de temps en què han estat absents les dents, fent que en moltes ocasions, no es tingui una adequada amplada i alçada per a la col·locació dels implants.

En l’actualitat, aquesta limitació ha pogut ser resolta gràcies al desenvolupament de tècniques anomenades de cirurgia implantològica avançada entre les que es troba la mobilització del nervi dentari inferior. Aquesta tècnica aporta una sèrie d’avantatges enfront d’un altre tipus de procediments com els empelts d’os autòleg, la distracció o la col·locació d’implants curts, ja que permet una major longitud de l’implant, el que aportarà una bicorticalització i una millor estabilitat primària, eliminarà la morbiditat de la zona donant en el cas d’empelts i proporcionarà una major protecció del paquet neurovascular dentari durant la col·locació de l’implant.

 

5. Mini-implants

Es tracta de fixadors que pot utilitzar a la seva dentadura postissa actual sense cirurgia i sense punts. La col·locació és molt senzilla, sense molèsties postoperatòries i amb un temps de col·locació menor a deu minuts.

implants dentals a Manresa
 

Apliquem l’última tecnologia en implants dentals a Manresa amb la qual ajudem els nostres implantòlegs i pacients. També és molt útil per a la resta de tractaments que es realitzen a la nostra clínica dental a Manresa.