L’estètica dental, com el seu nom suggereix, cobreix tot allò que tingui a veure amb la bellesa, l’estètica o l’embelliment de les seves dents, en les seves molt diferents formes i possibilitats.

En aquest camp odontològic, hi ha diversos tractaments per embellir el somriure, d’entre els quals en destaquen tres: carilles dentals, blanquejament dental i fundes o corones de zirconi.

Estètica dental a Manresa

 

Carilles dentals:

Les carilles són fines peces que s’adhereixen a la cara externa de la dent i s’utilitzen per corregir els defectes de les dents i donar un aspecte natural, alhora que proporcionen força i resistència comparable a l’esmalt de la dent natural.

Les carilles dentals s’utilitzen per aconseguir una restauració estètica d’excel·lent qualitat. Amb elles s’aconsegueix donar resposta a les demandes, cada vegada més grans, de disseny digital d’un nou somriure, en el camp de l’estètica dental a Manresa.

Tenim en l’actualitat diferents materials per a produir les facetes dentals: carilles de disilicato de liti, carilles de porcellana, carilles feldespàtiques i facetes de compòsit.

Alguns dels avantatges més destacades de les facetes dentals són:

  • Procediment no invasiu. No cal tallar la dent en la majoria dels casos.
  • Preparació sense anestèsia.
  • Absència de provisionals.
  • Reducció considerable del temps a la clínica.
  • Col·locació immediata, en molt poc temps.
  • Totalment personalitzades, el pacient pot interactuar amb l’acabat final.
  • Es poden modificar.
  • Tècniques reversibles.

Estètica dental a Manresa

Alguns tipus de carilles dentals, segons el seu material, a causa de l’alta densitat dels cristalls de la matriu de vidre, ofereixen unes excel·lents propietats mecàniques i una elevada resistència al costat d’unes propietats òptiques excepcionals, així teu somriure lluirà més natural.

Per a aquells que busquen fer lleugeres alteracions de posició, per canviar la forma de la dent, la mida o el color, disposem de caretes que consisteixen en la unió de finíssimes làmines ceràmiques que es fusionen artesanalment donant la forma i textura de l’esmalt, aconseguint així una excel·lent estètica dental a Manresa.

Altres facetes es realitzen de manera artesanal al laboratori, per capes i pas a pas. Això permet al tècnic de laboratori realitzar una anatomia i una naturalitat úniques.

Les carilles de composite, en canvi, són les úniques que es fan a mà alçada, directament sobre la dent del pacient. El material és un tipus de resina composta que es col·loca a la part visible de la dent. Amb aquest tipus de facetes s’aconsegueixen uns acabats amb excel·lents resultats, ja que es treballa amb materials específics d’alta estètica i translucidesa.

 

Blanquejament dental

El color d’una dent ve determinat, des que naixem, per la tonalitat del nucli de la dent (dentina) i per la transparència i capacitat de refracció de la llum de l’esmalt.

El color del nucli no s’altera, però, amb el temps l’esmalt es va tenyint a base de substàncies colorants com poden ser el tabac, els pintallavis, el cafè, el te, el tomàquet, etc.

En conseqüència, el blanquejament consisteix a eliminar de l’esmalt, per mitjà de substàncies químiques, totes aquelles partícules que alteren el seu color original, aconseguint així, una estètica dental a Manresa d’alta qualitat.

Estètica dental a Manresa

Pròtesis de zirconi, lliures de metall:

Les pròtesis de zirconi són una forma de rehabilitació protèsica amb la màxima estètica dental i prestacions si la comparem amb les pròtesis de metall-porcellana.

També serveixen per reemplaçar antigues pròtesis que deixen veure la part metàl·lica o com fundes de dents restaurats.

Ofereixen una gran estètica i naturalitat, comoditat i funcionalitat, un nivell òptim de translucidesa i són molt resistents al desgast.

Estètica dental a Manresa

 

Estudi diagnòstic d’estètica dental a Manresa

Per diagnosticar els possibles problemes d’estètica dental a Manresa cal realitzar un estudi previ. És per això que t’oferim un estudi d’estètica dental personalitzat, amb presa d’imatges digitals, mesures d’estudi, una ortopantomografia, la visita amb l’especialista, el pla de tractament i un pressupost sense compromís.

Comentar-te que a Clínica Dental SiDent posem al teu abast un equip integral d’estètica compost per especialistes en estètica dental, ortodoncistes, prostodoncistas, periodoncistes, etc. així com l’última tecnologia en odontologia i programari digital 3D.

Estètica dental a Manresa