PER QUÈ ES IMPORTANT SUBSTITUIR UNA DENT QUE FALTA? 

Les dents són una part important i essencial del cos humà. cada dent té la seva funció i és important que quan perdem una dent, sigui per càries o per fractura o per malaltia periodontal, pensem en la seva substitució.

Quan perdem una dent, queda un espai que les dents del costat aniran envaint produint així un punt de contacte no tan fort, on queda una impactació d’aliments que pot resultar molesta o fins i tot dolorosa i produir càries.

La peca contrària també s’anirà movent fins a trobar un nou punt de contacte.

Degut a aquest moviment i desplaçament de les dents és fàcil i habitual que es puguin formar càries que requereixin tractament.

implants Si!

Avui dia disposem d’aquest gran avenç que són els implants per poder substituir les peces dentals d’una manera fàcil i gens invasiva per les dents del costat.

clínica dental a Manresa

DR.Miguel Velilla

El nostre cirurgià el Dr. Velilla és un gran professional   i té una  llarga experiència com a implantòleg

Reserva una cita

Vine a Sident i fes una consulta amb el nostre equip de dentistes.

 

ET FALTA UNA DENT?

POSA’T UN IMPLANT A SIDENT

ET  FALTEN MÉS DENTS?

AIXÒ NO ÉS PROBLEMA  A SIDENT TROBAREM LA SOLUCIÓ PER A TU.

HI HA MOLTS TIPUS DE PRÒTESI SOBRE IMPLANTS

 

Poden haver-hi varis tipus de pròtesi, en funció del nombre de dents, de materials diferents, poden ser fixes o semifixes, cimentades o roscades.

Podem posar un implant per una dent si només  falta una. Podem posar un pont si  falten més dents, per exemple dos implants i tres dents o quatre dents, hi ha infinitat de possibles  tractaments que podem fer amb els implants.

implants dentals a Manresa
implants dentals a Manresa
UNA VISITA MOLT ESPECIAL

UNA VISITA MOLT ESPECIAL

La Marta ens ha presenta la seva filla LA Mia! A la Clínica dental SiDent de Manresa ens ha fet molta il·lusió conèixer per fi a la Mia